Mobile (default)
Tablet
Desktop

Companie

6 decenii de incredere, stabilitate si realizari.

Varsta, pentru noi, este un motiv de bucurie. Pentru ca odata cu varsta vin experienta, cunostintele, intelepciunea. Din 1953, de la infiintare, am parcurs un drum in care am invatat continuu. Am incercat mereu sa combinam experienta si priceperea cu simtul de a le imbunatati in permanenta. Acesta este modul in care lucram astazi - imbinand ce este mai bun din trecut cu ce stim si invatam in fiecare zi in prezent.

Ca si sector din industrie, constructiile au cel mai mare impact asupra societatii. Suntem constienti ca responsabilitatea pe care o purtam se extinde dincolo de premisele si proiectele noastre. Cu fiecare piatra pe care o cladim ne punem amprenta in fortificarea bazelor societatii oferind noi oportunitati de a progresa. Nu ne-am limitat niciodata. Am depus efort si am cautat sa evoluam constant pentru a face posibila misiunea noastra, cea de a contribui la dezvoltarea infrastructurii si la imbunatatirea vietii oamenilor.

60 de ani pe care i-am implinit sunt despre realizari, despre vise de- venite realitate, despre oamenii SUCT care prin activitatea prestata zi de zi au ajutat prezentul si viitorul sa devina mai prosper, mai frumos, mai promitator.

 

A fi impreuna este un inceput. A ramane impreuna este un progres. A lucra impreuna este un succes. — Henry Ford