Mobile (default)
Tablet
Desktop

Servicii

Suntem un partener de incredere pentru clientii nostri. Avem experienta dovedita de a intreprinde orice nou proiect, oferind solutii optime pentru fiecare lucrare in parte si transformand ideile de pe hartie in realitate.Constructii civile si industriale

Constructiile civile au fost printre primele lucrari cu care compania noastra si-a inceput activitatea. Astazi, SUCT executa intreaga gama de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, de la cele mici pana la cele mai complexe.

Constructii drumuri, poduri si amenajari hidrotehnice

O infrastructura solida, bine pusa la punct sustine o dezvoltare economica si sociala constanta. Prin lucrarile durabile pe care le realizam contribuim la cresterea nivelului de trai si impulsionam crearea de noi investitii. Imbinand resursele cu experienta, suntem in masura sa acceptam chiar si cele mai mari provocari.

Constructii tehnico - edilitare

Pe masura unei evolutii intr-un ritm mai accelerat al societatii, cresterea confortului devine o necesitate. Calitatea vietii depinde in mare masura de lucrurile esentiale. Retelele de alimentare cu apa, cele de canalizare, statiile de epurare si retelele de termoficare sunt o conditie obligatorie pentru urbanizare.

Experienta noastra ne-a ajutat de-a lungul timpului sa luam deciziile potrivite pentru ca proiectul final sa fie unul demn de portofoliu.

Mecanizare si mentenanta auto

SUCT presteaza servicii de mecanizare si transport pentru utilaje si utilitare din domeniul constructiilor.